طرز تهیه املت مِنه مِن
به گزارش آشنایی با استانبول، در این مطلب دستورالعمل تهیه نوعی املت ترکی آموزش داده شده است.
به گزارش ، خوردن صبحانه نه تنها به نام یک وعده غذایی بلکه به نام بخشی از فرهنگ و آداب رسوم هر ملتی محسوب می شود. در کشور ترکیه با وجود داشتن نان و مواد غذایی سنتی، این رسم کاملا در خانواده ها به جای مانده است.
مِنه مِن یک غذای اصیل ترکی (نوعی املت) است که بیشتر در وعده صبحانه و در کنار میز صبحانه ترکی سرو می کنند. منه من از ترکیب تخم مرغ، گوجه فرنگی، فلفل سبز و ادویه جات و سبزیجات مختلف تهیه می شود. گاهی هم به منه من پنیر، پاسترما (نوعی از فرآوری گوشت گاو که آن را خشک می کنند) و سوجوک (نوعی سوسیس تند و خشک) هم اضافه می شود. این خوراک لذیذ ترکی علاوه بر طعم فوق العاده دستور تهیه آسانی دارد که در ادامه با آن آشنا خواهید شد.
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
پاپریکا نصف قاشق چایخوری
پونه خشک 1/4 قاشق چایخوری
پیاز کوچک یک عدد
نمک و فلفل به اندازه لازم
تخم مرغ 4 عدد
گوجه فرنگی یک لیوان رنده شده
فلفل سبز 3/4 پیمانه خرد شده
ابتدا پیاز را کاملا خرد و نگینی ریز کنید. روغن زیتون را درون تابه ای مناسب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. پیاز را به تابه اضافه کنید تا تفت بخورد. فلفل سبز خرد شده را هم به تابه اضافه کنید تا در حدود 8 دقیقه تفت بخورد. پاپریکا، فلفل سیاه و نمک را به تابه اضافه کنید. در این مدت مواد درون تابه را آهسته و آرام هم بزنید تا تغییر رنگ دهد و کاملا تفت بخورد.
گوجه های رنده شده را به تابه اضافه کنید و با سایر مواد خوب مخلوط کنید. تخم مرغ ها را درون ظرفی دیگر کاملا با هم مخلوط کنید. پس از اینکه گوجه فرنگی رنده شده کمی تفت خورد و آب آن کشیده شد، تخم مرغ ها را به مواد اضافه کنید. تخم مرغ ها باید کاملا بپزد، اما خشک نشود. املت منه مِن شما آماده است. روی آن را پونه خشک یا سبزیجات تازه بریزید و سرو کنید. نوش جان.
منبع: foodculture.ir
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان