طرز تهیه 8 مدل پوره رژیمی که شما را لاغر می نماید
به گزارش آشنایی با استانبول، پوره سیب زمینی یک غذای مقوی و سیر کننده است که می توانید در رژیم غذایی خودتان از آن بهره ببرید.
انواع پوره رژیمی را می توانید با سیب زمینی، هویج، کدو سبز، گل کلم، کلم بروکلی، عدس، لوبیا سبز و سایر سبزیجات بخارپز شده آماده کنید.
پوره های رژیمی بخشی مهم از رژیم غذایی کاهش وزن را شامل می شوند. در ادامه مقاله طرز تهیه انواع پوره رژیمی را به شما آموزش می دهیم.
پوره سیب زمینی یک غذای مقوی و سیر کننده است که می توانید در رژیم غذایی خودتان از آن بهره ببرید. برای تهیه پوره های رژیمی باید موادی را به پوره اضافه کنید که دیرهضم شده و سطح قند خون را به یکباره بالا نبرند و مدت زمان بیشتری باعث احساس سیری در شما شوند. در ادامه مقاله طرز تهیه انواع پوره های رژیمی و پوره سبزیجات رژیمی را به شما آموزش می دهیم.
برای 12 وعده و هر وعده معادل دو سوم فنجان
سیب زمینی پخته بدون پوست و خرد شده یک کیلو و 360 گرم
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
پیاز دو فنجان، خرد شده
نمک و فلفل سیاه به اندازه لازم
شیر کم چرب یک و یک چهارم فنجان
کره یک چهارم فنجان
سیب زمینی ها را در قابلمه ریخته و تا 5 سانت بالای آن ها را با آب پر کنید و روی شعله گاز به جوش آورده سپس شعله را کم کنید و حدود 15 دقیقه اجازه دهید بپزند و نرم شوند.
آب قابلمه را خالی نموده و سیب زمینی ها را بکوبید تا کاملا له شوند.
تاب ای نچسب را روی حرارت بگذارید و کف تابه را چرب کنید و پیاز را به تابه اضافه نموده تفت دهید تا طلایی گردد.
نمک و فلفل سیاه را به تابه اضافه کنید.
شیر و کره را هم به تابه اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا کره ذوب گردد.
مخلوط شیر را به پوره سیب زمینی اضافه کنید و هم بزنید یکدست گردد.
تخم مرغ 2 عدد
لوبیا سبز خرد شده 1 لیوان
گردو خرد شده 1/2 لیوان
پیاز 1 عدد
روغن زیتون یا روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
آب مرغ 1/4 لیوان
نمک و فلفل اندازه لازم
تخم مرغ ها را آب پز نموده و بعد ازخنک شدن خرد کنید.
لوبیا سبز را خرد نموده و با کمی آب نیم پز کنید.
پیاز را خرد نموده با 2 قاشق روغن مایع تفت دهید تا نرم گردد.
سایر مواد را به همراه پیاز در میکسر خورد نموده و سرو نمایید.
سیب زمینی پخته شده دو عدد
هویج پخته نصف عدد
کلم بروکلی یا گل کلم پخته شده 1/3 پیمانه
تره فرنگی یا پیازچه سه قاشق سوپخوری
نخود فرنگی پخته سه قاشق سوپخوری
آب مرغ یا شیر نصف پیمانه
نمک و فلفل به اندازه لازم
سبزیجات را به همرا آب مرغ یا شیر در میکس ریخته پوره کنید. نمک و فلفل را متناسب با ذائقه خودتان اضافه کنید.
گل کلم 1 عدد
آب مرغ 1 لیوان
پنیر خامه ای 3 قاشق
کره 1 قاشق
نمک و فلفل به اندازه دلخواه
پوره گل کلم یکی از خوشمزه ترین پوره هایی است که میتوانید تهیه کنید.
گل کلم را بعد از شستن خرد کنید و با آب مرغ روی حرارت ملایم به مدت 10 دقیقه بپزید تا نرم گردد.
تمام مواد را در مخلوط کن بریزید و میکس کنید.
اگر میخواهید پوره گلم کلم رژیمی داشته باشید بهتر است کره را از ترکیب مواد حذف کنید.
هویج 500 گرم
دارچین 2 قاشق چایخوری
سیب زمینی 250 گرم
پیاز 2 عدد
کره 1 قاشق غذاخوری
برگ بو 3 عدد
آویشن تازه اندازهی
نمک و فلفل به اندازه لازم
سیب زمینی، هویج و پیاز را پوست گرفته خرد کنید و با 1 لیوان آب و دارچی روی حرارت ملایم به مدت نیم ساعت بپزید.
برگ بو و اویشن را با نخ ببندید و در قابلمه بیندازید که در خاتمه بتوانید به راحتی جدایشان کنید.
محتویات قابلمه را در میکس پوره کنید و دوباره روی حرارت برگردانید و کره، نمک و فلفل را اضافه نموده هم بزنید یکدست گردد و سرو نمایید.
هویج 1 کیلو
آب مرغ 2 لیوان
نمک نصف قاشق
روغن زیتون 1/4 لیوان
زنجبیل رنده شده 1 قاشق
سیر 2 حبه
آب پرتقال 1/3 لیوان
نمک و فلفل به اندازه لازم
هویج را خر کنید و آب مرغ و نمک روی شعله میانه به مدت 15 دقیقه بپزید.
سیر و زنجبیل را بهه مراه روغن زیتون به مدت 2 - 3 دقیقه روی شعله ملایم تفت دهید و بهه همرا هویج و آب پرتقال در مخلوط کن پوره کنید.
نمک و فلفل و در صورت احتیاج آب مرغ به مواد بیفزایید.
کدو سبز 4 عدد
آب 1 لیوان
روغن مایع 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به اندازه لازم
کدو سبز را با آب و روغن مایع بپزید و سپس میکس نموده متناسب با ذائقه خودتان نمک و فلفل بزنید.
پوره کدو سبز را می توانید به همراه ماست و سبزیجات خرد شده میل نمایید.
عدس نیم کیلو
شیر نصف پیمانه
کره 50 گرم
نمک به اندازه کافی
عدس را بشویید و چند ساعت در آب بگذارید خیس بخورد و سپس آبکش کنید و را کمی آب و نمک روی حرارت ملایم بپزید تا نرم گردد و دوباره آبکش کنید.
عدس را در با میکسر یا چرخ گوشت له کنید و به همراه شیر روی حرارت بگذارید و هم بزنید تا شیر کاملا جذب عدش گردد.
کره و نمک را اضافه کنید و سرو نمایید.
منبع: ایسکانیوز
منبع: فرادید