طرز تهیه پنیر خانگی با سرکه و آبلیمو بسیار لذیذ و خوشمزه
به گزارش آشنایی با استانبول، تهیه پنیر خانگی با قرص، با آبلیمو، سرکه و ماست امکان پذیر است؛ اما هر کدام هواداران خود را دارند؛ برای مثال بعضی افراد قرص را به دلیل شیمیایی بودن رد می نمایند. اما در این مطلب ما قصد داریم طرز تهیه پنیر خانگی با سرکه و آبلیمو را با بهترین روش به شما آموزش دهیم؛ مطمئن باشید بعد از آن دیگر به سراغ پنیرهای بازاری پر از نشاسته نخواهید رفت!

پنیر خانگی با سرکه و آبلیمو
1. طرز تهیه پنیر با آبلیمو
مواد لازم | |
شیر | 3 کیلوگرم |
آبلیمو | به ازای هر کیلو شیر، 3 قاشق غذاخوری |
نمک | 1 قاشق غذاخوری |
روش تهیه پنیر خانگی با آبلیمو
- ابتدا شیر را جوشانده و بعد از جوش آمدن، آبلیمو را به آن اضافه کنید.
- درب قابلمه را گذاشته و پس از 2 دقیقه درب را برداشته و دلمه های بسته شده پنیر را به پارچه نازکی انتقال دهید.
- پارچه را درون یک سبد گذاشته و سبد را روی قابلمه خالی قرار دهید تا آب آن هدر نرود.
- وقتی تمام دلمه ها را به پارچه انتقال دادید، پارچه را بسته و جسمی سنگین روی آن قرار دهید.
- بعد از حدودا 1 ساعت پنیر شما شکل گرفته و آماده برش زدن است.
- پنیر را برش زده و در آبی که در زیر آن جمع شده قرار دهید.
- نمک را روی آن پاشیده و با درب بسته در یخچال نگهداری کنید.
نکته: شما می توانید برای تهیه پنیر مزه دار، زمانی که دلمه های شیر را به پارچه انتقال می دهید، از مواد دلخواه خود مانند زیره، نعنا، گردو و … لا به لای پنیر بپاشید.
همچنین دقت کنید که این پنیر مقداری عطر لیمو به همراه خود دارد.
2. طرز تهیه پنیر با سرکه
با جایگزین کردن سرکه در دستور بالا به جای آبلیمو، پنیر با سرکه نیز به راحتی تشکیل می گردد؛ اما ما در ادامه دستوری اصلاح شده به شما ارائه می کنیم تا پنیری با کیفیت بالا، بدون عطر سرکه و بسیار خوشمزه داشته باشید.
مواد لازم | |
شیر | 2 کیلوگرم |
ماست | 1 لیوان |
سرکه | 1/4 لیوان |
نمک | 2 قاشق غذاخوری |
مراحل تهیه پنیر خانگی با سرکه
- شیر را بجوشانید.
- زمانی که شیر به نقطه جوش رسید، سرکه، 1 قاشق نمک و ماست را به یکباره به شیر اضافه نموده و کمی مخلوط کنید.
- پس از 1 دقیقه شعله را خاموش نموده و درب ظرف را بگذارید.
- سپس با گذشت 5 دقیقه، درب ظرف را برداشته و به همان روش بالا، دلمه ها را درون پارچه بریزید و جسم سنگینی روی آن قرار دهید.
- پس از گذشت یکساعت، پنیر را برش زده و درون آن قرار دهید.
- 1 قاشق نمک باقی مانده را روی آن پاشیده و در یخچال قرار دهید.
نکته: پنیرهایی که در خانه تهیه می کنید، به دلیل نداشتن مواد نگه دارنده، تا نهایتا 20 روز در یخچال قابل نگهداری هستند؛ البته اگر طاقت نخوردن آن را داشته باشید!
سخن آخر
در این مطلب طرز تهیه پنیر خانگی با سرکه و آبلیمو را به شما آموزش دادیم. امیدواریم از این دستورات (به خصوص دستور دوم!) استفاده لازم را ببرید و نتیجه را با ما در میان بگذارید. همچنین اگر سوالی در این زمینه دارید، در پایین همین صفحه با کارشناسان ما در ارتباط باشید.
اگر به تهیه محصولات خانگی علاقه دارید، پیشنهاد می کنیم طرز تهیه خیارشور خانگی و رب گوجه فرنگی خانگی را نیز در این مطالب دنبال کنید.
منبع: مجله انگیزه