معمای بیماری ترامپ

به گزارش آشنایی با استانبول، ساعت 6 عصر روز آدینه به وقت واشنگتن، بالگرد ارتش امریکا در محوطه کاخ سفید نشست و دونالد ترامپ، در حالی که برای معدود دفعاتی که در ملأ عام دیده می شد، ماسک بزرگی که تمام صورتش را پوشانده بود، روی چهره داشت، دستی برای خبرنگاران تکان داد و سوار بالگرد ایر فورس وان ناوگان هوایی ارتش امریکا - که ویژه حمل رئیس جمهوری این کشور است - شد و به بیمارستان نظامی والتر رید رفت.

معمای بیماری ترامپ

رئیس جمهوری امریکا در حالی برای مدتی که تعیین نیست، راهی بیمارستان شد که همچنان حاضر نشده است، کارها و وظایفش به معاونش سپرده گردد و اعلام نموده خود وظایفش را انجام خواهد داد. ناظران این خودداری رئیس جمهوری امریکا در سپردن وظایفش به معاونش آن هم در شرایطی که در بیمارستان بستری شده است را نوعی بی مسئولیتی وی توصیف نموده اند. همان طور که پیش از آن نیز منتقدان حضور او در کمپین نیوجرسی در روز پنج شنبه را در حالی که در کاخ سفید همه می دانستند که هوپ هینکس، مشاور رئیس جمهوری امریکا به کووید 19 مبتلا شده، نشانه بی مسئولیتی ترامپ دانسته بودند. تا به امروز تست کرونای 8 نفر از اطرافیان ترامپ از جمله مدیر کمپین وی مثبت اعلام شده است.

ابهام های بیماری ترامپ

با توجه به اینکه ترامپ در نشست مجازی با فرمانداران امریکا حاضر نشده بود، تصور می گردد، شرایط جسمانی مناسبی ندارد. اما انتقال دونالد ترامپ به بیمارستان ارتش، ابهام دیگری را نیز به دنبال داشته است. به گزارش سایت شبکه خبری سی ان ان، ترامپ در حالی به بیمارستان منتقل شده که تجهیزات پزشکی که در کاخ سفید مستقر است، چیزی کم از بیمارستان ندارد. البته ترامپ نخستین رئیس جمهوری امریکا نیست که به جای استفاده از این تجهیزات به بیمارستان می رود. پیش از او نیز 4 رئیس جمهوری مستقر امریکا راهی بیمارستان شده بودند. نفر اول آنها گروور کلیولند بود که سال 1893 باید توموری را در دهانش جراحی می کرد. اما چون امریکا در رکود مالی بود و او نگران آن بود که افشای خبر بیماری اش تأثیر منفی بر اقتصاد امریکا بگذارد، با نام جعلی به یک بیمارستان معمولی رفت. نفر بعدی ویلیام مک کینلی بود که سال 1901 مورد سوء قصد نهاده شد و به نزدیک ترین بیمارستان در بوفالو منتقل شد. سومین نفر دوایت آیزنهاور بود که در دنور دچار حمله قلبی شد و در همانجا به بیمارستان رفت. رونالد ریگان هم سال 1981 مقابل هتل هیلتون براثر اصابت یک گلوله کمانه نموده از 6 گلوله ای که به قصد ترور وی شلیک شده بود، زخمی شد و به نزدیک ترین بیمارستان منتقل شد. در حالی که همه این رؤسای جمهوری بخاطر موارد اضطراری به بیمارستانی خارج از کاخ سفید منتقل شده بودند، ترامپ نخستین رئیس جمهوری است که تعیین نیست به چه علت، ترجیح داده روانه بیمارستان گردد. همین ابهام باعث برآورد های بسیاری دراین خصوص شده است. یکی از آنها این است که شاید حال رئیس جمهوری امریکا وخیم تر از آن چیزی است که منابع نزدیک به کاخ سفید می گویند. البته بعضی برآورد ها نیز حاکی از آن است که درمان خاصی قرار است بر روی رئیس جمهوری امریکا انجام گردد.

ترامپ با چه چیز درمان می گردد

دونالد ترامپ که در چند ماه گذشته بارها مردم را تشویق نموده بود، با مواد ضد عفونی نماینده به مبارزه با کرونا بروند و یا داروی هیدروکسی کلروکین مصرف نمایند، نه با وایتکس تحت درمان است و نه با هیدروکسی کلروکین. به گزارش سی ان ان، به گفته یک استاد دانشگاه آکسفورد دارویی که برای معالجه ترامپ مورد استفاده نهاده شده ، دارویی است که پیش تر روی صدها بیمار انگلیسی آزمایش شده است. به گفته پزشک ترامپ، وی درحال دریافت آنتی بادی رژنرون است که یک آنتی بادی تجربی است و هنوز از سوی سازمان غذا و داروی امریکا مورد تأیید قرار نگرفته است. پیتر هوربی، یک متخصص انگلیسی که در دانشگاه آکسفورد در حال کوشش برای ساخت دارویی برای کرونا است، به بی بی سی گفته است که این آنتی بادی هفته پیش روی حدود سه بیمار در بیمارستانی در شمال انگلیس استفاده شده و قرار است، هفته آینده روانه 30 تا 40 بیمارستان در این کشور گردد. به گفته وی این دارو برای بیماران مبتلا به بیماری های التهابی و سرطان ها تجویز می گردد و در درمان کرونا هم روی 400 تا 500 بیمار آزمایش شده است و در هیچ کدام از آنها علائم نگران نماینده ای مشاهده نشده است. به جز این، ترامپ داروی رمدسیور را هم دریافت نموده است.

منبع: ایران آنلاین

به "معمای بیماری ترامپ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "معمای بیماری ترامپ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید