میوه های چربی سوز

به گزارش آشنایی با استانبول، تهران (پانا) - تحقیقات نو روی موش ها نشان می دهد که فلاوانول های موجود در سیب، انگور و سایر مواد غذایی ممکن است به سوزاندن چربی بدن یاری کند.

میوه های چربی سوز

کاکائو، سیب، دانه انگور و چند منبع غذایی دیگر حاوی اندازه بالایی از فلاوانول ها هستند که به عنوان فلاوان -3- اول نیز شناخته می شوند و دارای فواید متعددی هستند.

مطالعات قبلی نشان می دهد که غذاهای غنی از فلاوانول پتانسیل قابل توجهی در مدیریت سلامت قلب و عروق، بهبود سطح کلسترول و افزایش تحمل گلوکز دارند.

چندین مطالعه نشان می دهد که مصرف مواد غذایی غنی از فلاوانول خواص آنتی اکسیدانی، ضد سرطانی، پیشگیری نماینده قلبی، ضد میکروبی، ضد ویروسی و محافظت نماینده عصبی دارند.

اکنون محققان ژاپنی با استفاده از مدل های موش های آزمایشگاهی، رابطه بین دریافت فلاوانول در رژیم غذایی و متابولیسم چربی را آنالیز نموده اند.

بافت چربی یک اندام ضروری در حفظ هموستاز انرژی بدن است و از بافت چربی سفید و بافت چربی قهوه ای تشکیل شده است. در حالی که بافت چربی سفید به عنوان یک منبع انرژی عمل می نماید، چربی قهوه ای برای حفظ دمای بدن مهم است.

دانشمندان از پدیده تبدیل بافت چربی سفید به قهوه ای به عنوان قهوه ای شدن چربی یاد می نمایند. در اینجا، بافت های چربی سفید که انرژی را ذخیره می نمایند، به بافت های چربی قهوه ای تبدیل می شوند که قند خون و مولکول های چربی را تجزیه می نمایند.

این یک رویداد درمانی قابل توجه است زیرا تجمع بافت های چربی سفید اضافی با چاقی و ایجاد بیماری های قلبی عروقی مرتبط است. علاوه بر این، فرآیند تبدیل باعث فراوری گرما می گردد که به حفظ دمای بدن یاری می نماید.

نائومی اوزاکابه، نویسنده ارشد مطالعه از دانشگاه شیباورا ژاپن، گفت: معین شده است که مصرف غذاهای غنی از فلاوان 3- اول (کاکائو، سیب و غیره) از بروز چاقی و عوارض آن می کاهد و از بیماری های قلبی نیز پیشگیری می نماید. با این حال، فلاوان 3- اول ها به خوبی از دستگاه گوارش جذب نمی شوند، بنابراین، معین نیست که چرا آنها چنین اقدامات ارتقا دهنده سلامتی را ایجاد می نمایند.

او اضافه نمود: در نتایج قبلی ما متوجه شدیم که تغییر همودینامیک پس از مصرف فلاوان 3- اول ها به وسیله فعال سازی سمپاتیک ایجاد می گردد. بنابراین، ما فرض کردیم که فلاوان 3- اول ها ممکن است چربی بژ را تقویت نمایند.

آنها بعلاوه دریافتند که اثر فلاوان 3- اول نه تنها در چربی زیرجلدی بلکه در چربی احشایی نیز نشان داده شده است.

منبع: مدیکال نیوز

منبع: خبرگزاری پانا

به "میوه های چربی سوز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "میوه های چربی سوز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید